Welkom op onze Website

  • Welkom op onze Website

Het succes van internationaal inkopen is direct afhankelijk van kennis , inzicht , vaardigheden en jarenlange ervaring.

Internationaal inkopen is lang geen incidentele en toevallige bezigheid meer van kostprijs verlagende activiteiten voor bedrijven.Internationaal inkopen en actief zijn, is dikwijls de eerste stap naar een doelbewuste strategische beleidsbeslissing op weg naar globalisering van de onderneming. Modern inkopen krijgt hierdoor een extra dimensie en leidt absoluut tot het fudamenteel versterken van de onderneming.

MEGA Int’l kan U in bijna alle situaties, direct of indirect ondersteuning aanbieden gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring bij diverse grote multinationals, met praktisch al hun toeleveranciers ,fabrikanten en deels kennis. Al deze contacten, in veel gevallen onze partners, vormen effectieve clusters in China,Taiwan , India en Malysie. 

MEGA Int’l is een excellente partner, gespecialiseerd in een veelvoud van materialen, producten  en productie diciplines.
Al onze toeleveranciers en partners hebben een excellente kennis van het Westerse kwaliteits gebeuren en zijn in practisch alle gevallen in het bezit van een “ White Paper” certificaat.

MEGA Int’l is ten alle tijde bereid U vrijblijvend en gedetailleerd te informeren.